top of page

Blogging og resultat oppdateringer...Bølla med RL1 slufse
Bølla og Meg, Foto: Mette Davik

Let's face it blogging og oppdateringer av hjemmesiden er ikke min styrke.


Tror vel heller ikke at jeg kommer å bli så veldig mye flinkere til dette i fremtiden. Alle mine hunder og avkom har sine respektive sider her på hjemmesiden, og de blir sporadisk oppdatert med status, filmer, bilder osv, men også her er det litt sånn i rykk og napp med oppdateringene


Ønsker du/dere følge med på mer oppdaterte resultater, er nok kennel gruppen på Facebook den som er mest oppdatert, så ønsker du å følge med på hvordan det går med Rettvest avkom, er dette gruppen og søke opp.


Styrkeprøven kulle er snart 2 år gammelt, og de er alle en aktiv gjeng som har varierte oppgaver i hverdagen. Det trenes, spor, redning, rally, agility og sikkert mye mye mer som jeg ikke kommer på i farten. De har flere flotte resultater på samvittigheten i konkurranse ringen og på treningsfeltene så vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.


Vindkullet, fokuserer på agility, selv om Bølla og har tatt opp Rally samt besøkshund tjeneste nå når hun er blitt litt eldre. Det er like gøy og følge dem på sin ferd i livet.


Dit er pensjonist, og var litt lei av å dele oppmerksomhet med 2 yngre generasjoner, så hun er nå alenehund og Dronningen i heimen hjemme hos min søster og hennes lille famile. Det var stor suksess og jeg har en mistanke om at savnet ikke har vært stort fra Dit sin side.


Dit stortrives som aleinehund, mer en nok jobb og holde kontroll på ny flokk
Dit, Oline og Kaia Foto: Kristi Eggøy

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page