top of page

Akkurat passe stor kull

Spennende tider fremdeles!!!

Vi har i dag vært på ny ultralyd, og det kan se ut til at vi får akkurat passe stort kull om ting fortsetter å utvikle seg like fint!

Sterke fine valper, hjertene pumper som dem skal og potene er allerede i bruk, så da satser vi på aktive fine valper med god avknapp.

Her er en liten sneek peek.

Ultralyd 5,5 uker

Tusen takk til Jannicke Jæger på Dyreklinikken Bergen Vest som følger oss så fint opp!!

Dit tar det hele med knusende ro! Siden hun ble parret har hun vært meget rolig og hennes prioriteringer har vært svært enkel MAT(har vert ekstremt sulten) + SØVN.

Nå kan det se ut til at hun er litt mindre søvnig, men dog noe tyngre i kroppen, matlysten er ikke like ekstrem som før men dog fremdeles så stor at hun alltid er på jakt etter mat, dog er ikke foret i hundeskålen like attraktiv... Hun er og litt mer aktiv på tur og hjemme, så får vi se hvor lenge det varer for damen er definitivt blitt større...

Siden pappane til valpene nok ikke er kjent her i Norge legger jeg ved noen bilder av Flint.

Flint - Follow The Leader Hip-Hop Flint - er røntget A på hofter og 0 på albuer, er TNS ikke bærer ellers en frisk og fin hannhund som konkurrerer i klasse 3 agility/hopp i hjemlandet.

Er dette valper som skulle være av interesse, er det muligheter for at noen fremdeles er ledig. For mer informasjon ta evt kontakt på mail eller FB.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page